Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

5G brengt nieuwe kansen voor optische vezel, optische module, WDM optisch apparaat

July 2, 2019

Bij het het „het Netwerksymposium van China van 2019 Optische en Forum van China FTTH“ op 12 Juni, leverde de uitvoerende adjunct-directeur van het Communicatie Technologiecomité van het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie, de directeur van CST van het van Telecommunicatie China Groepsbedrijf, en de voorzitter van de Conferentie van het het Netwerksymposium van China Optische, Weileping, een thema getiteld de „Tendensen en de Kansen van Optische Mededelingen in de 5G-Leeftijd“. Toespraak. In zijn toespraak, vermeldde hij dat de huidige globale ontwikkeling van 5G een kritieke periode voor commercieel gebruik is ingegaan, dat nieuwe kansen voor optische vezel, optische modules, en WDM optische apparaten zal brengen. Bovendien wees Weileping erop dat het alle-optische netwerk de ideale load-bearing technologie voor 5G is.
De bouw van 5G van China zal het aanzienlijke stadium ingaan
5G is de commerciële kritieke periode ingegaan. Voor de 5G-norm, heeft 3GPP de volledige versie van 5G (R16), hoofdzakelijk voor verbeterde mobiele breedband (eMBB) voltooid en grote betrouwbare lage tijdvertraging (uRLLC), vanaf Mei lage 2019, zijn Er reeds 12 exploitanten in Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Finland, het Verenigd Koninkrijk en andere landen die met commercieel gebruik zijn begonnen, waarvan Hongstations van Zuid-Korea 80.000 aan het eind van het jaar zal bereiken. Het NSA-model van het niet onafhankelijke netwerk en het openen van eMBBtoepassingen worden gebruikt. Nochtans, is het netwerk onstabiel, en de machtsconsumptie en de prijs van basisstations en mobiele telefoons zijn hoog. Men verwacht dat de wereld het commerciële stadium van 5G in 2020 zal ingaan.
Met de officiële uitgifte van 4 commerciële vergunningen van 5G door het Chinese Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie, zal de bouw van 5G van China het aanzienlijke stadium ingaan. In 2019, zullen meer dan 40 steden worden gebouwd om een totaal van 8-10 miljoen macroposten van 5G te bouwen. In 2020, op commerciële schaal 600.000 tot 800.000 macroposten in honderden steden zal hebben; Vanaf 2021 tot 2027, zal er miljoenen opgestelde omvangs macroposten en 10 miljoen niveau kleine basisstations zijn.
5G brengt nieuwe kansen aan optische vezel, optische module, WDM optisch apparaat
Voor de kans van de 5G-era, zei Weileping dat 5G's-de vraag naar optische vezel zeer groot is. Volgens het tarief van de opstraalverbindingsrand van 3Mbps, 3,5 GHz is de opstraalverbinding 9dB slechter dan 1,8 GHz. Volgens het onafhankelijke netwerk van 3,5 G, is de vereiste openlucht macropost minstens 2 keer dat van 4G. Als de binnendekking op een klein basisstation gebaseerd is, worden de tientallen miljoenen eenheden vereist. Men kan zien dat 5G nog een groot aantal vezel optische verbindingen aan diverse basisstations, minstens een paar honderd miljoen kernkilometers vergt.
Bovendien wees Weileping erop dat na de millimeter - de golf is begonnen, zal het aantal basisstations beduidend stijgen. De 5G-netwerkwolk moet heel wat gelijkstroom bouwen, maar ook optische vezel en modulevereisten brengen.
De „nieuwe optische vezel zal de nadruk, vooral de ultra-low verliesg. 654E vezel, 4dB-aanwinst zijn. De binnenposten en de datacentra brengen buigende weerstand en een nieuwe generatie van multimode vezelvereisten. „Verder verklaarde Weileping.
Zoals voor de 5G-era lichte module, zal de hoge snelheids lichte module grote kansen inluiden. Weileping verwacht dat 5G tientallen miljoenen omvangs25g/40g/100g lichte modules zal brengen, en het datacentrum zal ook meer ruimte voor de lichte module om zich brengen te ontwikkelen. Gebaseerd op PAM4 is de modulatie de huidige regeling van de de heersende stromingstechnologie van de hoge snelheids optische module.
Overweeg verder de reusachtige ontwikkelingsruimte van de huidige bovenkant - onderaan fenomeen van ons datacentrum (momenteel zijn de rekeningen van Verenigde Staten voor 45 IDC-aantal, onze breedbandgebruikers drie keer de Verenigde Staten, maar ons IDC-aantal geeft van slechts 8 rekenschap), is de ontwikkelingsruimte van hoge snelheids optische modules indrukwekkender.
De WDM apparatenkans in de 5G-era, de multi-antennetechnologie heeft een reusachtige drijfkracht op de systeembandbreedte, de marginalisering van het Metropolitaanse netwerk WDM/OTN en de behoefte aan 5G-lading, die de ontwikkeling van WDM apparaten drijft. De regelbare lasers en WDM de apparaten (hoofdzakelijk AWGs) zullen de belangrijkste uitdaging voor kosteneffectiviteit zijn.
Het 5G-netwerk vereist een sterke load-bearing architectuur. Weileping gelooft dat het alle-optische netwerk de meest ideale load-bearing technologie voor 5G, met reusachtig beschikbaar spectrum (10 THz), overmaatse capaciteit (100 Tbps), ultrahoog tarief (1 Tbps) en andere voordelen is.
Tegelijkertijd, wees Weileping erop dat de eerste stap in de evolutie van het alle-optische netwerk fiberization van de transmissieverbinding is. Momenteel, heeft de transmissie vezel optische plaatsing bereikt en aan 200-400 Gbps geëvolueerd. De tweede stap is het tot vezel optische netwerk toegang te hebben, die vezel optische verbindingen tussen het distributiesegment en de inleidingslijn en zelfs de Desktop vereisen, en het licht in de koperterugtocht is nog Luchang. De derde stap is optische uitwisselingstechnologie bij de transmissieknoop te introduceren. Het CTC backbonenetwerk zal volledig RODAM vóór het eind van het jaar opstellen, en de backbone van de reis zal zich tot de grote en kleine metropolitane area networken en zelfs de toegangsnetwerken blijven uitbreiden.