Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Vezelmedia moeten de convertors in paren worden gebruikt?

July 30, 2019

Vezelmedia moeten de convertors in paren worden gebruikt? Onderscheiden de media zendontvangers wordt ontvangen en andere wordt verzonden? Of zolang zij twee PCs-media convertor zijn, kunnen zij in paar worden gebruikt? Als de media convertor in paar moet worden gebruikt, is het noodzakelijk hetzelfde merk en het model? Of kunt u om het even welke combinatie merken gebruiken?

 

Media de convertors worden over het algemeen gebruikt in paren als foto-elektrische omzettingsapparaten, maar het is ook mogelijk om hen met vezelschakelaars, of met SFP-zendontvangers te gebruiken. In principe, zolang de optische transmissiegolflengte en het formaat van het signaalpakket hetzelfde zijn, en allebei een bepaald protocol steunen, kunnen zij allen optische vezelmededeling bereiken.

 

Over het algemeen, zijn de dubbel-vezel (twee die vezels voor normale mededeling worden vereist) zendontvangers niet verdeeld in het overbrengende eind en het ontvangende eind. Slechts zal de enig-vezelzendontvanger (die één vezel voor normale mededeling) vereist het overbrengende eind en het ontvangende eind hebben.

 

Of het een dubbel-vezelzendontvanger of een enig-vezelzendontvanger is, is het compatibel om verschillende merken in paren te gebruiken. Nochtans, zijn de verschillende tarieven (100 megabits en gigabytes) en de verschillende golflengten (1310 NM en 1300 NM) niet compatibel met elkaar. Bovendien zelfs vormen een enig-vezelzendontvanger en een dubbel-vezelzendontvanger van hetzelfde merk geen paar. Zij kunnen niet interoperabel zijn.

 

De dubbel-vezelzendontvanger heeft een TX-haven (haven overbrengen) en een RX-haven die (haven ontvangen). Beide havens zenden dezelfde golflengte van 1310 NM uit, en het ontvangen is ook 1310 NM, zodat worden de parallelle twee vezels verbonden in dwars-verbinding. De enig-vezelzendontvanger heeft slechts één haven, die zowel de overbrengende functie als de ontvangende functie uitvoert. Het gebruikt de golflengteafdeling het simultaan overseinen technologie om twee optische signalen van verschillende golflengten op één optische vezel over te brengen en te ontvangen. Over het algemeen gebruiken zij golflengten van 1310 NM en 1550 NM.

 

De verschillende merken van vezel optische zendontvangers steunen Ethernet-protocollen. Zij zijn interoperabel met zendontvangers van dezelfde specificatie, maar sommige zendontvangers voegen sommige functies (zoals het weerspiegelen) toe en steunen sommige protocollen. Als andere zendontvangers deze Functie niet hebben, wordt dit geval niet gesteund.

 

Als u om het even welke behoefte in media convertor of andere vezel optische producten hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Met 10 jaar ervarings in vezel de optische communicatie industrie, zullen wij pleasured zijn om gewaarborgde producten van goede prijs aan u te voorzien!

Telefoon/whatsapp/wechat: +86 18126089476.