Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

EPON-technologieinleiding

July 15, 2019

EPON, ook als GEPON wordt bekend, werd voorgesteld door de werkgroep van EFM (Ethernet in de Eerste Mijl) opgezet in November 2000 en is geregeld in de norm die van IEEE 802.3ah. Zijn werk concentreert zich op het EPON-protocol van MAC. Namelijk wordt het Ethernet-protocol minimaal uitgebreid; het gebruikt Ethernet als drager op de PON-laag, en de opstraalverbindingen gebruiken het pakket van uitbarstingsethernet om gegevensstromen te verzenden. Het kerndeel van EPON is de optische de transmissie/de ontvangstmodule van PON. De implementatieregeling moet de fysieke laag PON van herstellen OP gebaseerd op de structuur gelijkend op OP en G.983, en de ATM-technologie vervangen aangezien de gegevens - verbind met Ethernet-technologie. De laagprotocollen vormen een nieuwe gecombineerde EPON die grotere bandbreedte, lagere kosten, en grotere bedrijfsmogelijkheden kan verstrekken.


EPON verstrekt boven en beneden de symmetrische 1,25 Gbps tarieven van de lijntransmissie (en 10 Gbps de systemen van het neerstraalverbindingstarief zijn ook in onderzoek). Hoewel EPON Ethernet-inkapseling gebruikt, is het zeer geschikt voor de dragende IP diensten. Tegelijkertijd, formuleerde IEEE oorspronkelijk 802.3ah aan toegangsip datadiensten, en overwoog niet de speciale vereisten van TDM-de diensttoegang voor kloksynchronisatie, vertraging en jitter. Daarom brengt de standaarddieEthernet-inkapselingsmethode door EPON wordt goedgekeurd ook een fatale tekortkoming, d.w.z., het is moeilijk om TDM-de diensten zoals stem of kringstype gegevenslijnen te vervoeren, en het is moeilijk om drager-klasse QoS-aan vereisten te voldoen. Na dat, hoewel TDM over Ethernet-technologie actief in binnen- en buitenland is onderzocht, heeft China ook de van de communicatie het Netwerk Technische Vereisten de industrie standaard „Toegang - op ethernet-Gebaseerd Passief Optisch Netwerk (EPON)“, en vele EPON-verkopers ontwikkeld de IEEE-norm is uitgebreid om technische innovaties in EPON te verstrekken vervoerend TDM-de diensten en de stemdiensten, zoals het verlenen van datadiensten en het gebruiken van gereserveerde bandbreedte om de stemdiensten te verlenen, en vele EPON hebben de verkopers ook nieuwe degenen ontworpen. Het MAC-mechanisme voegt nieuwe hardware en software toe, maar het is vrij moeilijk aan de strikte QoS-behoeften van TDM-de diensten volledig om te voldoen, wat bepaalde beperkingen op de toepassing van EPON brengt.

 

Co. van de Shenzhenoptfocus Technologie, Ltd is een professionele OEM & etc. ODM fabrikant met 10 jaar ervarings van GPON/EPON ONU, media convertor, vezel switchs, passieve vezel optische producten. Het integreert R&D, productie, en verkoop. Welkom om ons te contacteren als u om het even welke behoefte in vezel optische communicatieapparatuur hebt.