Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Eigenschappen van GPON-technologie

July 15, 2019

Steunt bronwijze TDM, IP gegevens en de videodiensten, d.w.z., met inbegrip van de drievoudige het speldiensten van „IPTV“, en voorziet onophoudelijk één of meerdere gebruikers van de capaciteit aan en passen na verloop van tijd bandbreedte aan.


GPON verstrekt IGMP-Volmacht en multicast functies van IGMP Snooping, die multicast controle vergemakkelijken en beter aan de behoeften van multicast diensten van IPTV voldoen.


1. De grote capaciteit, kan het knelpuntprobleem van het toegangsnetwerk oplossen
Het gigabit-Klasse GPON (Gigabit PON) netwerksysteem met 2.488Gbps-neerstraalverbinding en 1.244Gbps-opstraalverbindingssnelheid kan tot 10Gbps door de ingebouwde CWDM-module worden uitgebreid. Zulk een hoge lijntarief zal meer diensten steunen en zal meer opbrengst betekenen.


2. Het hoge bandbreedte en middel delen
GPON heeft een hoge bandbreedte van bijna 2.5G, die het originele bandbreedteknelpunt van het optische toegangsnetwerk openstellen en legt bandbreedtefundamenten van uitstekende kwaliteit voor de toekomstige ontwikkeling van de nieuwe diensten (IP netwerktv, drievoudig spel, enz.). Voorts is de hoge bandbreedte exclusief aan één enkele gebruiker (FTTH) of gedeeld door veelvoudige gebruikers (FTTB of FTTC, enz.) en verstrekt prioritaire en QoS-waarborgen.


3. Hoge transmissieefficiency
Al transmissiegegevens zijn ingekapseld in een fixed-length het kaderstructuur die van 25us het nieuwe GFP-aanpassingsprotocol gebruikt. Vergeleken met OP en EPON-de technologieën, het heeft minder luchtbytes en hogere transmissieefficiency; de transmissiebandbreedte van bijna 2.5G in het geval van de vraag, de transmissieefficiency van GPON is 93%, terwijl de transmissieefficiency van A/BPON en EPON 70% en 49%, respectievelijk is. Het de lijntarief van GPON en de efficiency en het segmentatietarief zijn hoog, zodat verstrekt het de flexibiliteit.


4. De flexibele structuur van het toegangsnetwerk en flexibele uitbreiding
GPON-de systemen kunnen veelvoudige netwerktopologieën zoals ring en boom steunen. De backbone vergt enig-kern/dubbel-kern slechts vezel, en heeft toegang tot diverse diensten door het passieve optische distributienetwerk (ODN). De vertakkende capaciteit van GPON is 1:32, wat voorbij het bereik van actieve apparaten is. Bijvoorbeeld, voor een nieuwe uitbreidingsplaats, is het slechts noodzakelijk om een kernvezel te halen uit de gereserveerde takhaven van de meest dichtbijgelegen passieve optische splitser aan het nieuwe optische de installatiepunt van de netwerkterminal ONT/ONU, en slechts het aantal van ONT/ONUs te verhogen om capaciteitsuitbreiding te bereiken. Daarom kan de gebruiker op een het rollen manier worden ontwikkeld; en de bouwskosten van het netwerk kunnen zeer worden gedrukt.