Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

De industriële schakelaar te kiezen gelieve OPTFOCUS

July 30, 2019

De laatste jaren, is de investering in de gemeentelijke industrie blijven stijgen, en de schone energie en de behandeling van afvalwater zijn hotspots voor investering geworden. In de gemeentelijke industrie zoals elektriciteit, zullen de watervoorziening en het gas, de intelligente ontwikkeling van automatische meterlezing en het controle systemen verder de vraag naar communicatie investering bevorderen, en de industriële industriële schakelaarmarkt zou moeten blijven regelmatig groeien.

 

Het grootste voordeel van de binnenlandse producten van de merk industriële schakelaar is de hoge kostenprestaties. Dit stemt ook met de marktvraag overeen van de veiligheidsindustrie, zodat met de toenemende vraag voor industriële schakelaars in de veiligheidsindustrie, snel groeien de binnenlandse industriële schakelaarfabrikanten. Met de ontwikkeling van schakelaartechnologie, zullen de binnenlandse industriële Ethernet-schakelaars spoedig de heersende stroming van transmissieproducten in de veiligheidsindustrie worden.

 

Volgens het Marktonderzoekcentrum, is Industriële Ethernet een efficiënt local area network, dat een belangrijk stuk moderne industriële systemen van de automatiseringsproductie is, of het de transmissie van sensorgegevens of productiemateriaalcontrole is, enz.-Vorm het basisbesturingselementnetwerk. Dit is één van de belangrijke redenen waarom industriële die Ethernet meer en meer wijd in geautomatiseerde productie wordt gebruikt wordt.

 

De industriële schakelaars moeten aan ruwe milieu-eisen in industriële kwaliteit aanpassen, flexibel voorzien van een netwerk: hoge betrouwbaarheid, hoge scalability, netwerkovertolligheid: verzekerend gegevens in real time betrouwbaarheid, vereisen de hoge overtolligheid van de betrouwbaarheidsmacht, VLAN-de steun, de uitzendingscontrole, en de verbeterde netwerkbeveiliging, die netwerkbeheer, en wat vereenvoudigen netwerkbeheerfuncties om extern beheer van apparaten toe te laten.

 

Na een meer dan decennium van ontwikkeling, heeft OPTFOCUS van de originele vezel optische zendontvanger aan een waaier van optische transmissieproducten, met inbegrip van industriële rangpoe schakelaars, industriële Ethernet-schakelaars, EPON-systemen, vezelschakelaars en op rails gemonteerde industriële Ethernet-schakelaars geëvolueerd. Toegangsapparaat. De producten over het hele land, in de openbare onroerende goederen veiligheid, radio en televisie, telecommunicaties, bankwezen, macht en energie, spoordoorgang, wegbruggen, luchthavens en andere netwerksystemen zijn gebruikt in een groot aantal. En zich baseert op sterke technische sterkte, zijn de stabiele productprestaties, de goede naverkoopdienst en de rijpe systeemoplossingen op brede schaal erkend in de markt.

 

Onze producten verkopen goed over de hele wereld, China, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Doubai, India, Brazilië, Rusland, Singapore etc.

 

Kies OPTFOCUS-industrieel-rangpoe schakelaar, zal het niet zijn! Vindingrijkheid, niet origineel hart, meer dan tien vergeten die jaar, nadruk op transmissie. Ik weet dat u nog meer wilt kennen, om welkom heten te roepen: +86-18126089476.