Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

De industriële Schakelaars worden wijder gebruikt in Veiligheid

October 30, 2020

Als speciaal type van de producten van de netwerkschakelaar, zijn de industriële schakelaars snel gepopulariseerd op het gebied van veiligheid, en het aantal toepassingen heeft de uitbarsting-als groei. Tegenwoordig, in de industrie, worden de speciale industriële schakelaars gewoonlijk gebruikt om verschillende prioritaire niveaus van Ethernet-kaders te bepalen zodat de gewenste informatie bij de snelste snelheid kan worden doorgegeven. Sprekend van dit, merk op dat een nieuwe technische termijn, industriële schakelaar, te voorschijn is gekomen.

 

De industriële schakelaars niet alleen hebben duurzaam ontwerp om in ruwe industriële omgevingen te werken, maar ook vele nuttige beheer en controlefuncties te hebben.

 

De industriële schakelaarproducten hebben de volgende kenmerken:

1. De overtollige machtsinput, verhindert enige stroomuitval.

2. Ring Topology, die Overtollige Wegen verstrekken.

3. Bouw hoog - kwaliteit en hoge betrouwbaarheidsdelen in om lange gemiddelde probleemloze tijd te verzekeren.

4. Het kan op super-standaardtemperatuurvoorwaarden, zoals worden toegepast - 40 ~75 ℃.

5. Sterke en duurzame shell en goede temperatuurweerstand.

6. Naleving van industriële specificaties (Ce-FCC UL, enz.) en het overgaan van stringente tests zoals effect, daling en schok.

 

De toepassing van deze veiligheidstechnologieën zal grote moeilijkheden in realtime en kosten onder ogen zien. Momenteel, zijn de toepassing en het ontwerp van industriële Ethernet hoofdzakelijk gebaseerd op techniekpraktijk en ervaring. De gegevenstransmissie tussen controlesysteem en verrichtingspost, het werkstation van het optimaliseringssysteem, ging controlewerkstation vooruit en de databaseserver is het belangrijkste deel van het netwerk. De netwerklading is stabiel en periodiek.

 

De TECHNOLOGIEco. van SHENZHEN OPTFOCUS, Ltd na meer dan tien jaar van ontwikkeling, van de aanvankelijke media convertor aan een reeks optische transmissieproducten, met inbegrip van PoE schakelaar, de industriële schakelaar, EPON & GPON & XPON-het systeem, FTTH-de doos, PLC de splitser, enz.-de Producten zijn, in openbare onroerende goederen veiligheid, radio en televisie, telecommunicaties, bankwezen, macht en over de hele wereld energie, spoordoorgang, weg, brug, tunnel, zijn de luchthaven en andere netwerksystemen wijd gebruikt. En zich baseert op sterke technische sterkte, zijn de stabiele productprestaties, de goede naverkoopdienst en de rijpe systeemoplossingen op brede schaal erkend door de markt.