Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Het materiaal van de signaaltransmissie - vezelmedia convertor

October 30, 2020

Vezelmedia de convertor wordt ook genoemd foto-elektrische convertor, die een de media van de ethernettransmissie omzettingseenheid is die de elektrosignalen van het kort-afstands ver*draaien-paar en optische signalen over lange afstand ruilt.

 

De verschillende observatiehoek maakt mensen verschillende overeenkomst van vezelmedia convertor hebben. Bijvoorbeeld, volgens het transmissietarief, zijn zij verdeeld in enige 10m, 100M, 10/100M aanpassings en 1000M vezelmedia convertor.

Volgens de het werk wijze, kan het in vezelmedia convertor die bij de fysieke laag werken en worden verdeeld bij de gegevens werken - verbind laag.

Van een structureel standpunt, kan het in (zelfstandige) Desktop en rek-opgezette vezelmedia convertor worden verdeeld.

Volgens de verschillende toegangsvezels, zijn er twee types: multi-mode & single-mode vezelmedia convertor.

Bovendien zijn er enig-vezel/van de dubbel-vezelvezel media convertor, ingebouwde macht/externe de media van de machtsvezel convertor, evenals geleid/unmanaged vezelmedia convertor.

 

Breken de vezel optische zendontvangers de 100 meterbeperking van Ethernet-kabels in gegevenstransmissie, die zich op krachtige omschakelingsspaanders baseren en de buffers met hoge capaciteit, terwijl echt het bereiken non-blocking transmissie en het schakelen prestaties, het ook evenwichtig verkeer verstrekken, isolatie van conflicten en foutdetectieenz. functies verzekeren hoge veiligheid en stabiliteit tijdens gegevenstransmissie.

 

In wezen, voltooit de media convertor slechts de gegevensomzetting tussen verschillende media, die de verbinding tussen twee schakelaars of computers binnen 0100Km kunnen realiseren, maar de daadwerkelijke toepassing heeft meer uitbreiding.

1. Realiseer de interconnectie tussen schakelaars.

2. Realiseer de interconnectie tussen de schakelaar en de computer.

3. Realiseer de interconnectie tussen computers.

4. Transmissierelais: Wanneer de daadwerkelijke transmissieafstand de nominale transmissieafstand van de media convertor overschrijdt, vooral wanneer de daadwerkelijke transmissieafstand 100Km overschrijdt, als de plaatsvoorwaarden toelaten, worden twee zendontvangers gebruikt voor rijtjesrelais. Het is een zeer rendabele oplossing.

5. Enig-multi-wijzeomzetting: Wanneer de verbinding van de enig-multi-wijzevezel tussen netwerken wordt vereist, kunnen één multi-mode zendontvanger en één single-mode zendontvanger verbonden rijtjes zijn, die het probleem van de omzetting van de enig-multi-wijzevezel oplost.

6. WDM transmissie: Wanneer de optische kabelmiddelen over lange afstand ontoereikend zijn om de bezettingsgraad van de optische kabel te verhogen en de kosten te drukken, kunnen de media convertor en WDM worden gebruikt samen om de twee kanalen van informatie over te brengen over hetzelfde paar optische vezels.