Van de Kabel Passieve Componenten E2000 UPC van het vezel het Optische Flard Koord van het de Vezel Optische Flard

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: OPTFOCUS
Modelnummer: Ofs-PC-E200
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Afhankelijk van de hoeveelheid
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 10000 PCs per maand

 

Van de Kabel Passieve Componenten E2000 UPC van het vezel het Optische Flard Koord van het de Vezel Optische Flard

 

Productomschrijving

 

Kabel van het vezel is de optische flard ook genoemd geworden vezel optische verbindingsdraad of koord van het vezel optisch flard. Het is samengesteld uit een vezel optische die kabel met verschillende schakelaars op de einden wordt geëindigd. Voor de kabels van het vezelflard, zijn er twee belangrijke toepassingsgebieden die computerwerkplek aan afzet en vezel optische flardpanelen zijn of het optische kruis distributiecentrum verbindt. Wij verstrekken diverse types van de koorden van het vezelflard met inbegrip van enige wijze, multimode, multikern, en gepantserde versies. U kunt vezel optische vlechten en andere speciale flardkabels hier ook vinden. Voor de meesten van hen, Sc, ST, FC, LC, MU, MTRJ, E2000, APC/UPC-zijn de schakelaars beschikbaar allen, zelfs leveren wij MPO/MTP-vezelkabels.

 

Onze PVC/LSZH-Kabels van het Vezelflard zijn standaardvezel optische die kabels met LC/SC/ST/FC/MTRJ/MU/SMA-schakelaars op beide einden, zoals lc-LC, lc-Sc, lc-ST, Sc-ST, Sc-Sc, st-ST enz. worden geëindigd. Deze kabels van het vezelflard worden gebruikt voor de verbinding van de vezelverbinding tussen materiaal tijdens vezel aanleg van kabelnetten. Er zijn Singlemode en Multimode versies: Singlemode voor transmissie over lange afstand, terwijl multimode voor korte afstandstransmissie. Optfocus verstrekt zowel Singlemode als Multimode flardkabels (met inbegrip van OM1, beschikbaar in Duplex en Simplex evenals vergadering-Geschat OM2, 10G OM3 en 10G OM4). De kabels kunnen in facultatieve lengten worden aangepast en zijn 100% optisch getest voor maximumprestaties alvorens wereldwijd te verschepen.

 

Vergadering-geschatte vezel optische kabels - de van de de kabelseigenschap OFNP van het vezeljasjes flard (geschatte Voltallige vergadering) whith is ideaal voor installatie in luchtvoltallige vergaderingen, buizen, muren, buis, plafonds, enz. waar CMP-de brandclassificatie wordt vereist. Onze Kabels van de Voltallige vergaderings (OFNP) Vezel omvatten Sc, FC, LC, ST, MU, MTRJ, E2000, MTP enz., zowel schatten de enige wijze als multimode voltallige vergadering assemblage van de vezel de optische kabel. De douanelengten, de schakelaarcombinaties en de poetsmiddelen zijn beschikbaar. Onze elke kabel van het vezelflard wordt individueel getest en om binnen de aanvaardbare optische grenzen van het toevoegingsverlies voor gewaarborgde verenigbaarheid en 100% betrouwbaarheid verklaard te zijn, en wordt gesteund door onze levengarantie.

 

MTP/MPO de vezelkabels als belangrijk stuk van het systeem van de multi-vezelverbinding, worden ontworpen voor de betrouwbare en snelle verrichtingen in Gegevenscentra. De duidelijke voordelen van deze kabels zijn minder ruimtevereisten en betere scalability, die significante ruimte en kostenbesparingen verstrekken. De MTP/MPO-kabels worden over het algemeen gebruikt voor het netwerkmilieu van 40GbE en 100GbE-, en spelen een aanzienlijk deel van gestructureerde aanleg van kabelnetten. Wij bieden een brede waaier van MTP/MPO-kabelassemblage met inbegrip van aan Boomstamkabels, Uitrustingskabels en Cassettes (of Flardcomités). Alle assemblage is volledig volgzaam met CEI-Normen 61754-7 en TIA 604-5. Wij verlenen ook de Aangepaste Dienst zoals facultatieve vezeltellingen, kabeltypes en lengten enz.

 

Gepantserde van het de kabelgebruik van het vezelflard ruwe shell met aluminiumpantser en kevlar binnen het jasje, en het is 10 keer sterker dan de regelmatige kabel van het vezelflard. Dit zal helpen de gepantserde vezel maken koord herstellen bestand van hoogspanning en druk. De gepantserde flardkabel heeft een 40% hogere geschatte waaier van werkende temperatuur, zodat verstrekt het stabiele prestaties over een brede temperatuurwaaier. Deze kabel van het typeflard is specifiek ideaal voor licht aan middelgrote plichts binnen/openluchttoepassingen. Kabel van het de vezel optische flard van de Optfocuslevering de gepantserde, met inbegrip van 10G OM4/OM3, 9/125, 50/125, 62.5/125 vezeltypes. De gepantserde koorden van het vezel optische flard kunnen met de soorten van Sc, ST, van FC, van LC, MU, van SC/APC, van ST/APC, van FC/APC, van LC/APC, enz.-beëindiging zijn.

 

Optfocus levert heel wat andere kabels van het vezelflard met inbegrip van vezel loopback kabels, plastic kabels van het optische vezelflard, FTTH-flardkabels, polarisatie die flardkabels, kabels van het wijze de conditionerende flard, enz. handhaven. Deze flardkabels kunnen voor de meeste toepassingen worden gebruikt, en zij zijn beschikbaar in 62.5 multimode, 50/125 multimode, 9/125 Enige wijze en Laser geoptimaliseerde OM3, OM4 vezel. Wij bieden de capaciteit aan om kabels voor uw eigen specifieke behoeften aan te passen. En u kunt de flardkabels met hoogte - kwaliteit aan een waardeprijs van ons kopen.

 

Toepassingen

  1. Transmissie met transmissietarief met beperkte verliezen, hoog, hoge precisie
  2. Laserchirurgie
  3. Photodynamic Therapie
  4. Spectrale meting
  5. Laser het plakken
  6. Verlichting
  7. Sensor

 

Specificaties

De numerieke opening van de Kwartsvezel:

0.22-0.37

Vezeldiameter (mm)

0.2

0.3

0.4

0.5

0.6

0.65

0.8

Minimum Buigende Straal

10D (D: de diameter van de optische vezelkern)

Vezelcor (deklaaglaag):

1:1.05 of 1:1.4

Numerieke Opening

0.21-0.37

Transmissie (%/m0)

Transmissie (0.200.4um)

85-98

Zichtbaar Licht (0.40.7um)

97-99

Near-Infrared (0.761.6um)

90-99

Heliun-neon (0.6328um)

99

YAG (1.06um)

98

Argon (0.5145um)

98

Transmissiemacht

>130w (vezel core0.5 1.06um)

 

 

connoctortype

SC, ST, FC, LC, MU, MTRJ, E2000, MPO/MTP, SMA….

Kabels

PVC/LSZH, OM1, OM2, OM3, OM4, Voltallige vergadering (Gepantserde OFNP),

Kleur

geel, grijs, hemel bule, sinaasappel, wit, zwarte…

 

 

 

Contactgegevens
Ms.Jenny Mo

WhatsApp : 8613724374817